boekenlijst sollicitatie boeken

Boekenlijst #2: 5 sollicitatie boeken met de beste tips

Boekenlijst #2: 5 sollicitatie boeken met de beste tips

Wat zijn goede boektitels die de beste sollicitatie tips bevatten? In deze boekenlijst staat dit thema centraal. Solliciteren kan doodeng zijn, maar hoe meer je erover leest hoe beter het zal gaan. Leer en reflecteer en je zult zien dat je banenjacht of zoektocht naar een stage een stuk soepeler zal gaan.. Knowledge is power, dus verrijk snel je eigen kennis met één van deze boeken! Dit zijn onze favoriete sollicitatie boeken met de beste tips voor elke sollicitant!

stand out from the crowd maaike verdegaal

Stand out from the Crowd van Maaike Verdegaal

Solliciteren is altijd een raar proces. Hoe perfect jij op papier lijkt voor jouw droombaan, het zou zo maar kunnen dat jij niet eens uitgenodigd wordt voor een gesprek. Hoe zorg je ervoor dat jouw CV opvalt en hoe maak je nou ECHT indruk in een sollicitatiegesprek? Misschien pak je het net verkeerd aan en zorgt dat ervoor dat je helaas voor de finishlijn strand. In 4 stappen neemt Maaike Verdegaal je door heel het proces mee en geeft jou de tips en tricks om die droombaan binnen te slepen.

gunfactor

Solliciteren? Zet je gunfactor in! van Gertien Beijering

Wist je dat 85% van de vacatures tegenwoordig via via wordt vervuld? Tijd dus om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten! Zet anderen in als jouw ambassadeur en laat je vinden door je nieuwe werkgever. Gertien geeft tips over wat jij kunt doen om jezelf online en offline te presenteren om vertrouwen te wekken en je gunfactor in te zetten!

solliciteren voor starters

Ontdek snel: Solliciteren voor starters van Hanneke van Stigt Thans

Goed solliciteren leer je pas echt in de praktijk. Wil jij geen enkele kans op een droombaan mislopen? Scoor dan dit boek met daarin alle onmisbare tips en tricks die starters op de arbeidsmarkt moeten horen. Van vacature naar nieuwe baan binnen een aantal bladzijdes. Je leest alle do’s en don’ts op het gebied van solliciteren, zodat je ultiem voorbereid bent op gesprekken met recruiters, HR-medewerkers en je toekomstige werkgever.

succesvol solliciteren

Succesvol solliciteren voor introverte mensen van Eline Sluys

Heb jij een hekel aan solliciteren, de spotlight op jezelf zetten en jezelf verkopen? Dan is dit boek zeker interessant voor je. In Succesvol solliciteren voor introverte mensen gaan in op de issues waar introverte mensen tegenaan lopen. Leer jezelf beter te presenteren en staande te houden in een belangrijke gesprek, zoals een sollicitatiegesprek.

Het grote sollicitatiewerkboek

Het grote sollicitatiewerkboek van Aaltje Vincent

Vind het werk dat ECHT bij jou past met dit werkboek van sollicitatiegoeroe Aaltje Vincent. Het boek bevat theorie, checklists, praktijkvoorbeelden, social media, valkuilen en tips. Na al haar jaren ervaring weet ze precies wat jij wel en niet moet doen om jouw droombaan te vinden. In dit werkboek werk je stap voor stap toe naar jouw nieuwe baan.

Meer lezen? Check ook deze 5 girlboss boeken die jij niet mag missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *