Disclaimer

Hier lees je de disclaimer en privacy verklaring van House of Ambition. House of Ambition is een carrière platform van Jorinde, vooralsnog uitgevoerd als hobby en kan geen onderneming worden genoemd. Tijdens een bezoek door jou aan deze site zijn er verschillende manieren waarop er achter de schermen gegevens verzameld kunnen worden en daarvan wil ik je middels deze pagina op de hoogte stellen.

PRIVACY VERKLARING

House of Ambition verzamelt op verschillende manieren en voor diverse doeleinden gegevens.. Hieronder staan ze nader toegelicht om jou meer inzicht te geven hoe en waar dit wordt gedaan.

1. Via een reactie

Indien je besluit te reageren op een blogartikel word je naast je reactie gevraagd om jouw naam, e-mailadres en/of website adres in te vullen. Deze gegevens worden samen met het IP-adres achter de schermen opgeslagen op mijn website. Deze gegevens zullen voor geen enkele doeleinde gebruikt worden (zij het om een ongewenste bezoeker te identificeren, denkende aan spam of een winnaar voor een winactie te contacteren) en zullen zolang opgeslagen zijn als deze site, House of Ambition, bestaat of jij besluit je reactie te verwijderen.

2. Contact opnemen

Via de contactpagina kun je contact opnemen met House of Ambition. Middels het formulier worden gevraagd enkele gegevens in te geven, zoals naam en e-mailadres. Mails kunnen tot twee jaar na verzend datum worden bewaard. Naast deze gegevens wordt het IP-adres opgeslagen. Onderstaande kan meer informatie gevonden worden over het opslaan van IP-adressen.

3. Google Analytics

Naast bovengenoemde optionele mogelijkheden, werkt House of Ambition met Google Analytics om meer inzicht te krijgen in  website data en statistieken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bezoekersaantallen en tijd op de pagina. Google Analytics slaat jouw IP-adres op om ons dit inzicht te kunnen bieden. De gegevens worden vertrouwelijk en met respect behandeld en zullen verder niet verspreidt worden. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten zodat jouw data veilig bewaard en behandeld wordt.

Ontvangers

De gegevens die House of Ambition ontvangt worden beheert door Hosting4ever. De website en back-ups worden gehost door deze partij, net als de mailbox. Als je contact opneemt via het formulier of het mailadres zullen deze gegevens worden opgeslagen op de servers van Hosting4ever.

Privacy rechten

Termijn van het bewaren van de gegevens staan bovengenoemd. Gegevens die niet langer nodig zijn, zullen worden verwijderd. Dankzij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb je recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van persoonsgegevens. Om misbruik en/of fraude te voorkomen zal ik je wel vragen jezelf eerst te identificeren. Een reactie op de site kan altijd verwijderd worden door een mail te sturen naar info@houseofambition.nl. Klachten kunnen worden ingediend bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Externe site bezoeken

Deze privacyverklaring is enkel van toepassing op House of Ambition. Deze site bevat echter wel links naar externe websites die niet in het beheer of eigendom zijn van House of Ambition. Zodra je op de link klikt en op de andere website komt, gaat de privacyverklaring van die specifiek website van kracht. House of Ambition is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of de privacyverklaring van die website. Raadpleeg de privacyverklaring van de website, alvorens je de site verder bezoekt.

DISCLAIMER

De content op deze website, www.houseofambition.nl is geschreven door mij, Jorinde, indien anders staat aangegeven (bijvoorbeeld artikelen die geschreven zijn door een gastblogger of rechtenvrije foto’s). Alle content (tekst en foto’s) die gepubliceerd wordt op House of Ambition is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gebruikt of gekopieerd, mits er per e-mail toestemming is gegeven door Jorinde. Elke andere toezegging is niet rechtsgeldig.

De content die op House of Ambition verschijnt kunnen een persoonlijke mening of ervaring bevatten en zijn nooit bedoeld om mensen te beledigen of discrimineren. House of Ambition is niet verantwoordelijk voor uitlaten in reacties onder blogartikelen. House of Ambition verleent zich het recht om reacties die aanstootgevend of beledigend zijn te verwijderen van de website.

De content voor deze site wordt met zorg gemaakt, desondanks is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. Aan de inhoud van deze site, House of Ambition, kunnen geen rechten worden ontleend. House of Ambition is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ten gevolge van gebruik van House of Ambition is ontstaan. Tevens is House of Ambition niet verantwoordelijk voor de inhoud op externe sites waarnaar verwezen wordt in de tekst.

De content die op dit moment op House of Ambition is gepubliceerd, is onderhevig aan verandering en kan op elk gewenst moment, zonder aankondiging, worden veranderd door eerdergenoemde auteur.