Contact

Ben jij op zoek naar een droombaan?

Je wilt een nieuwe job title op LinkedIn en het liefste maandag nog beginnen? Of ben je juist nog in de oriënterende fase in de zoektocht naar jouw nieuwe baan? Dan ben je bij House of Ambition aan het juiste adres! Je vindt hier de meest interessante creatieve vacatures door heel Nederland. Vacatures van creatieve, jonge, hippe en innovatieve bedrijven die niet kunnen wachten om een kandidaat als jij binnen te halen.

Wil je meer informatie, heb je een vraag, opmerking, heb je een goede vacature gespot of wil je iets kwijt? Dat kan! Mail naar info@houseofambition.nl!

Ben jij op zoek naar de beste kandidaat voor jouw vacature?

Dan ben je bij House of Ambition aan het juiste adres! Hier kan jij (als recruiter) je vacature plaatsen en de zoektocht naar een nieuwe werknemer starten. Niet zo maar een nieuwe werknemer natuurlijk. Maar die ene met ambitie om de beste in zijn of haar vakgebied te worden, die ene die zichzelf altijd wilt blijven ontwikkelen, die ene die jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen en die ene die onwijs gezellige collega zal zijn.

Dagelijks wordt de site door vele dream chasers bezocht. Allemaal op zoek naar de leukste vacatures. Allemaal potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe job title, naar een droombaan waar ze al hun kwaliteiten in kwijt kunnen. Wil jij je vacature vervullen en een nieuwe werknemer aannemen? Upload je vacature op House of Ambition of mail naar info@houseofambition.nl om hem te laten plaatsen. Wil jij de vacature extra onder de aandacht brengen? Neem per mail contact op en je ontvangt zo snel mogelijk alle advertentiemogelijkheden op House of Ambition.

Heb je vragen, opmerkingen, wil je een vacature plaatsen of meer weten om deze extra te promoten? Neem contact op via info@houseofambition.nl voor alle mogelijkheden!